top of page

Medarbejdere

image00165.jpeg

Rasmus Bjørn Frederiksen 
Det at udforske og lære de gamle teknikker, udvikle nye og skabe noget som så mange som muligt kan få glæde af at bruge og se på langt ud i fremtiden giver mig en stolthed og lykke som gør at mit håndværk er lige så meget en hobby som det er mit arbejde. Træ er et af de ældste byggematerialer og måske mere end nogensinde før det vigtigste materiale vi har hvis vi skal passe på vores lille planet. Jeg håber derfor at jeg med mit arbejde kan gøre byggebranche mere grøn.      

image00115.jpeg

Mathias Orland
At arbejde som tømrer er utrolig spændende. Opgaverne og udfordringerne er aldrig de samme og skal tages forskellig, hvilket aldrig gør arbejdet kedeligt. Det er en fantastisk følelse, at se en opgave udvikle sig fra tegnebrættet til et færdig projekt. At kunne gå helt ned i de små detaljer og at se glæden og tilfredsstillelsen hos kunderne.

FB_IMG_1710519067269.jpg

René Lærke Christensen
Tømmerkonstruktioner og snedkerarbejde er min store passion. Fra helt ung har byggeri og histore interesseret mig og det har ledt mig i retning af min hovedinteresse på mit fagområde. Restaurering og håndværksmæssige finurligheder. Nyskabelse med rødder i det traditionelle håndværk og kærlighed til bygningskulturarven.

_V6A3687.jpg

Zisis Nasis
A Greek living in Copenhagen. From the day I joined the Bjørns team, it became clear to me that this was a great match! I have met a very diverse team with different personalities, skilled carpenters and worked on super interesting projects. Every day I am learning new interesting things and better my skills. I am very excited about the future!

image00113.jpeg

Gregers Flegal Andersen

Træelsker og nørdGlæden og stoltheden ved at restaurere noget, der har stået i 200 år, og som på grund af ens arbejde kan stå 200 år mere, er enorm. Det at skabe noget med ens hænder til glæde for sig selv og andre er ekstremt givende. Træ er et bæredygtigt, levende og alsidigt materiale, og det er fantastisk at arbejde med, når man har lært det at kende. Det skal vi have mere af i verden.

Lasse.png

Lasse Herbst
Min bedstefar var tømrer og lige fra barnsben kom jeg med ham på byggepladserne, han inddragede mig altid i de projekter han arbejde på og lige siden har jeg elsket tømrer faget.   

Screenshot_20240319-193058_WhatsApp (1).jpg

Merle Preusche

Jeg hedder Merle og er 19 år gammel. Jeg elsker at arbejde med mine hænder, især med naturmaterialer og istandsættelse af gamle bygninger. Derudover har jeg det bedst når jeg er ude i den friske luft - det er helt perfekt på en bjergtop, men også på et hustag. Jeg er super glad for vores internationale team og det er sjovt og lærerigt, at arbejde hos Bjørns restaurering og træværk.

Brian Førby Jensen
 

IMG_4770.jpg

Ludvig Poulsen​
At være snedker er for mig ikke noget jeg arbejder som - det er noget jeg er. De tråde som vores fag trækker mange tusinde år tilbage efterlader mig med stor stolthed til vores rødder. Samtidigt syntes jeg også at jeg selv har et stort ansvar for at dyrke og videreføre alle de gode og traditionelle metoder som allerede findes, men også de metoder som vi selv er med til at skabe og bruge lige nu! Samvittigheds- og meningsfuldt håndværk - det er kernen for mig. Og restaurering giver mulighed for netop det.

IMG_4614.jpeg

Tristan Franzen Storm
Jeg er en løsningsorienteret nørkler, som både elsker at kæle for detaljerne, men også at se et byggeprojekt rykke fremad.
At se de vinduer, døre, køkkenlåger eller gulve, som jeg har haft øjnene på helt ned i detaljen, spille i en meget større sammenhæng, er noget af det mest tilfredsstillende jeg kan forestille mig.

bdac3484-b341-49c0-ba31-080d565b3964.jpeg

Simon Hvolbæk Weis​
Trækonstruktioner og de muligheder og løsninger der er indenfor træfagene er spændende at lære og et område hvor man hele tiden kan udvikle sig og blive klogere og bedre teknisk og teoretisk. Som snedker hos Bjørns er jeg omringet af dygtige kollegaer, hvor vi sammen kan gå helt ned i detaljen omkring træets opbygning og egenskaber og opnå flotte og kvalitetsbevidste løsninger.

Screenshot_20240319-114727~2.png

Andreas Byskov Lund
Møbelsnedker med hang til kædesav. 
Jeg er uddannet møbelsnedker og har arbejdet med tømrer/snedkerfaget indenfor bæredygtigt byggeri og restaurering. 
Det gode/spændende ved at være hos Bjørns er de gode kollegaer, opgaverne og det gode perspektiv på håndværk.

Stefan Enemark
 

Rasmus Brix Knudsen
  

William Folkmann
 

Ansøg i dag

Vil du være med på holdet?

bottom of page